kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Brønderslev Kommune

Velkommen til Brønderslev kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig

Brønderslev Kommune - Vendsyssels hjerte

Brønderslev Kommune ligger i hjertet af Nordjylland, og kommunen strækker sig helt ud til Kattegat i øst. Her kommer du til at bo et sted, hvor du får noget for pengene. Dine børn får adgang til en tryg opvækst med gode skole- og fritidstilbud. Her er et spændende kultur- og byliv samt dejlige naturområder. Erhvervslivet blomstrer, og der er gode jobmuligheder. Alt i alt har Brønderslev Kommune alt, hvad der skal til for at skabe rammerne om et godt familieliv.  


Veje og trafik
Der er gode motorvejsforbindeler til både Aalborg, Hjørring og Frederikshavn. Med boligpriser, der er 30-50 % lavere end i Aalborg, får du meget mere plads for færre penge i Brønderslev Kommune.  

 

Byliv og uddannelse

Brønderslev har meget at byde på, og alt er tæt på. Det giver mere tid til familien. Der er gode pasningstilbud til de små og gode skoler med idrætshaller. For de unger er der gymnasium og HF og ikke mindst Nordjyllands Idrætshøjskole.

 

Byen er kendt for sit initiativrige og blomstrende forretningsliv. Her er alt, hvad

familien behøver med store supermarkeder og mere end 100 specialbutikker og mange events i midtbyens gader året rundt. Desuden er Brønderslev byen der opfandt Open By Night konceptet, der sidenhen har spredt sig til nær og fjern.

 

Brønderslev er også kendt for flere grønne områder i byen. Blandt andet Rhododendronparken, der er Nordens største af sin slags. Desuden byder den smukke natur i oplandet på mange dejlige cykel- og vandreruter.

 

Erhvervskommune

Brønderslev Kommune er en aktiv erhvervskommune, der hjælper iværksættere og nystartede virksomheder godt i gang. De to motorveje gør kommunen attraktiv for mange virksomheder.

 

Velkommen til Brønderslev

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved