kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Egedal Kommune

Navn: Celine Boulahrouz
Alder: 19 år
Beskæftigelse: Jeg er lige nu i gang med mit sidste år på Egedal Gymnasium
Tilknytning til kommunen: Jeg bor i Ølstykke og har boet her siden jeg var 3 år.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Min store interesse er karate, og jeg går til dagligt i Egedal Karate Klub, som er én af de bedste klubber i Danmark. Klubben er god, seriøs og rummelig og har nogle af de bedste karate kæmpere, ikke kun på landsplan men også i verdenen. Her træner jeg på elite niveau og træner selv unge fra alderen 8-17.

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise kommunen til en turist?
Egedal centeret er et must at besøge, da det på mange måder er det centrale i kommunen. Der er mulighed for shopping, spise og hygge. Efter dette kunne man om aftenen tage ned og hygge ved Buresøen, som er omringet af dejlig natur og et sted alle vil synes om.

Hvor ligger det bedste spisested i kommunen?
Jeg selv (og jeg ved at jeg ikke er alene om denne mening) synes at Egedal pizzeria laver nogle super gode pizzaer, så det er i hvert fald værd at tage et smut forbi. Hvis man ikke er til fastfood, er restaurant Rossini også et besøg værd. Hvis man er til det asiatiske køkken, er der ”Huang Cheng” tæt på Ølstykke station. Jeg er selv meget glad for sushi, så dette sted er et kæmpe hit.

Hvor finder man den bedste kop kaffe i kommunen?
Kaffevognen ”The Mobile Coffee Shop” der står på Egedal station laver noget super god kaffe, kakao og lækre snacks, som man kan tage med på farten. Den har som regel åben tirsdag – fredag.

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Ølstykke har en god (og ny-renoveret) svømmehal, som er et super hyggeligt sted at tage hen med børnene. Tæt på svømmehallen er der en super hyggelig trælegeplads, som er værd at tage forbi.

Hvad synes du, der kendetegner kommunen?
Egedal kommune er en hyggelig og rar kommune, som er meget rummelig. Derudover er Egedal Kommune også omringet af en masse fri natur og en masse sti- systemer, hvor man kan gå tur, cykle eller løbe.

Hvad er dit bedste råd til nytilflyttere?
Hvis man er til sport, kunne det være en super ide at melde sig ind i Egedals sportsklubber så som gymnastik, håndbold, fodbold og tidligere nævnt karate. Her kan man stifte nye bekendtskaber og udvide sin horisont.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved