kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Faaborg-Midtfyn Kommune

Velkommen til Faaborg-Midtfyn kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig

Faaborg-Midtfyn Kommune - Nærhed og fællesskab

Midt i Danmarks have, blot 20 minutter fra Odense, ligger Faaborg-Midtfyn Kommune. Omringet af noget af Danmarks mest alsidige og smukkeste natur er Faaborg-Midtfyn Kommune begunstiget med bølgende bakkelandskaber, dybe skove og ikke mindst det rige og farvestrålende øhavsmiljø. Her er alle rammerne for at skabe en aktiv, varieret fritid med løb og cykling, vandreture samt vandsport for alle aldre.

 

Faaborg-Midtfyn kommune bygger på nærhed og fællesskab, og byder derfor alle nye tilflyttere indenfor med jævnlige velkomstarrangementer i Faaborg, Ringe og Årslev. Og hvad enten du drømmer om romantisk landidyl, det fredelige villakvarter, eje- eller leje lejlighed – er der et hjem til dig.

 

Kulturelle tilbud

Når indkøbene er overstået, er der rigeligt af kulturelle tilbud for både gamle og unge. Tag familien med til det smukke Egeskov Slot eller måske en dag bag tremmer i Arresten. Foretrækker du kunsten, kan du fordybe dig i nuancernes verden på de mange museer og gallerier. Du kan endog fatte penslen selv, og blive en del af kommunens voksende kunstnermiljø.

 

Med gamle slotte, fascinerende langdysser og charmerende købstæder er der ikke langt mellem de historiske oplevelser i Danmarks have. I Faaborg finder du desuden helt unikke shopping opleverser i byens vintage og specialbutikker. Og med de mange cafeer og restauranter går eftermiddagen hurtigt i hyggens tegn.

 

Erhvervsliv

Mandag til fredag er der gode muligheder for beskæftigelse indenfor erhvervslivet i Faaborg-Midtfyn. Ikke mindst med både Odense og Svendborg som nabo, men også indenfor kommunegrænsen, hvor der arbejdes fokuseret mod øget globalisering og iværksætteri. Her er der masser at bestræbe sig efter.

 

Uddannelse

På uddannelsesfronten er Faaborg-Midtfyn kommune meget attraktiv. Med sine mere end 20 grundskoler fordelt rundt i hele kommunen, efterskoler og gymnasier står kommunen stærkt i uddannelsessektoren. Og med kun ½ times transport til Odenses videregående uddannelser, har du og din familie mulighed for at bygge et hjem for livet.

 

Velkommen til Faaborg-Midfyn Kommune

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved