kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Frederikssund Kommune

Velkommen til Frederikssund kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Frederikssund Kommune

Frederikssund på 2 min

Hvis du lige er flyttet til Frederikssund Kommune, kender du højst sandsynligt ikke byen eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet. Du sidder sikkert med en masse spørgsmål om, hvor du kan finde det, du har behov for i dit nye område. Her kan du lære dit nye lokalområde at kende på kun 2 min.

 

KULTUR

I Frederikssund kan du opleve et historisk vingesus helt tilbage til Vikingetiden, som området bærer stor præg af med flere museer. Besøg de mange slotte på egnen, som fortæller en lille bid af Danmarkshistorien. Jægerspris Slot blev bygget i Senmiddelalderen i 1300-tallet, som senere fungerede som sommerbolig for Frederik den 4. Omkring slottet ligger Slotshaven og Mindelunden, som har dejlige grønne områder med historisk værdi. Selsø Slot er et yderst interessant slot med historie tilbage til 1200-tallet. Her hersker der mange spøgelseshistorier om en uhyggelig hændelse om admiralen, som indespærrede sin kone i mere end 12 år. Slottet tilbyder både rundvisninger og arrangementer, der kaster dig tilbage til en anden tid. Alle byer i kommunen tilbyder et aktivt byliv i form af aktiviteter, shopping og restauranter.

 

 

NATUR

 

Frederikssund kalder sig selv et af de smukkeste pletter på Danmarkskortet. Området er omgivet af skøn natur. Den 275 km lange Fjordsti, der løber langs Roskilde Fjord, giver mange forskellige muligheder for naturoplevelser. Her kan du dyrke alle former for aktiviteter i naturen: sejlads, cykling, vandring, fiskeri og meget mere. Undervejs kan du gøre stop ved flere forskellige natur- og kulturperler.

I Gerlevparken kan du indsnuse og opleve duften fra mere end 3.000 roser. På Svanholm Gods kan du opleve et ægte økologisk kollektiv og komme på gårdbesøg. Besøg den smukke Slotspark ved Jægerspris Slot, som har både kirkegård og mindestøtter. Om sommeren kan du passende tage forbi Marbæk Strandpark, som ligger ud til Roskilde Fjord, hvor der både er badebro og beachvolleybane.

 

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved