Skip to the content

Frederikssund Kommune

Gå på opdagelse i det sprudlende kulturliv, tag på rekreation i den smukke natur eller dyrk de mange forskellige tilbud om sport, kreativitet og hygge. Frederikssund Kommune er en perle for både små og store.


Indbyggere

ca. 45.332


Antal byer

10


De hedder 

Frederikssunder


Borgmester

John Andersen (V)

Mød en lokal

"Alle byer, der ligger i Frederikssund Kommune, har det til fælles, at de alle har et stærkt fællesskab og et meget rigt foreningsliv, der drives af ildsjæle. Derudover er Frederikssund Kommune heldig nok til at have en god flok erhvervsdrivende, der holder liv i kommunen og sørger for gode muligheder for kommunens beboere."

- Anne Bauer er 37 år og arbejder som studieadministrativ koordinator. Hun er født og opvokset i Jægerspris, men flyttede væk og returnerede igen i 2015.

Besøg områdets solstråler

Svaneholm Gods og kollektiv

Igennem 40 år har Svanholm Gods været et kollektivt bosted, hvor familier lever sammen med en fælles drøm om et bæredygtigt liv i fællesskab. Svanholm Gods huser i dag knap 90 voksne og 50 børn, og er et spændende bud på en alternativ livsstil i nutidens Danmark. Besøg cafébutikken i weekenden eller Grøntbutikken, som har åbent alle dage mellem 10.00 -20.00. Hver søndag fra maj til september er der offentlig rundvisning kl. 11.

Frederikssund Vikingeboplads

På Kalvøen kan I opleve en perfekt rekonstruktion af en vikingeboplads. Her kan I gå på opdagelse i 5 grubbehuse og et langhus samt en plankevej og anløbsbro. I slutningen af juni og starten af juli intensiveres vikingeoplevelsen, da der i dette tidsrum opføres det årlige og populære vikingespil på friluftscenen ved bopladsen.

Gerlev Legepark

Besøg en kæmpe stor legeplads for hele familien, hvor I kan opleve tusinde års legekultur for både børn og voksne. Gerlev Legepark forsker og udvikler i leg fra gamle dage og blev i 2014 udnævnt til europæisk centrum for leg af UNESCO. Her glemmer I hurtigt alt om tablets, mobiler og computerspil, for tiden flyver afsted mens I slår jer løs i de mere end 130 historiske spil og lege.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Visit Frederikssund