kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Gladsaxe Kommune

Velkommen til Gladsaxe kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig


Gladsaxe Kommune

Gladsaxe på 5 minutter

lokalområdets natur og attraktioner

 

Hvis du lige er flyttet til Gladsaxe, ved du måske ikke så meget om området. Få en hurtig introduktion, så du kan lære din nye hjemegn lidt bedre at kende – på bare 5 minutter.

 

Gladsaxe kommune ligger nordvest for København og grænser op til Gentofte, Lyngby-Tårbæk, Furesø, Herlev og Københavns kommuner. Kommunen består af følgende nu sammenvoksede oprindelige landsbyer: Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj.

 

I den sydlige del af kommunen ligger Gyngemosen og Utterslev Mose, der er et vådområde med moser og søer. Det er et populært rekreativt område med masser af gode stier, hvor man kan gå, løbe og cykle en tur. Området omkring mosen er også kendt for sit rige fugleliv året rundt. I Hareskovene kan man året rundt nyde årstidernes skift. Skovene består af bøgeskov, nåletræer og moseområder og er kendt for den store bestand af rådyr.

 

I den nordlige del af kommunen ligger Bagsværd Sø, hvor der afvikles kaproning i internationalt format. I sommerhalvåret er søen fuldt med robåde, sejlbåde, kanoer og kajakker tilladt. Man kan også fiske i søen året rundt.

 

Kulturliv og shopping

Gladsaxe Kommune har et meget rigt foreningsliv. Der mange idrætsfaciliteter og foreninger for enhver smag og interesse. Der er også en del kolonihaveforeninger i området.

 

I Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj er der fine indkøbsmuligheder med dagligvareforretninger og velassorterede specialbutikker.

 

I den gamle telefonfabrik har Gladsaxe et mødested for foreninger, aftenskoler, klubber og bands. Telefonfabrikken er blevet samlingssted for kommunens foreninger, og der er mange spændende aktiviteter og arrangementer i løbet af året.

 

 

Fakta om Gladsaxe Kommune

Indbyggere: 67.914

Afstand til

Roskilde: 30 km

København: 10 km

Helsingør: 40 km

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved