kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Haderslev Kommune

Velkommen til Haderslev kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe digHaderslev Kommune

Haderslev – en smuk by

Haderslev er en smuk by. Målsætningen er, at Haderslev skal være Sønderjyllands førende Handelsby – en by lige midt i centrum. Vi har ca. lige langt, om man vil til København eller til Hamborg, så centrum er Haderslev.

Haderslev Butikker er en sammenslutning af 100 butikker, som har til opgave at samle byens

butikker og afvikle arrangementer og aktiviteter i byen. Hvert år er der både større og mindre events, som alle er med til at skabe sammenhold og tiltrækker både turister samt personer fra omegnens kommuner.

Store events

Hvert år afvikles den årlige Kløften Musikfestival i Haderslev, som har ca. 10.000 gæster. Haderslev Lysfest er også en tilbagevendende begivenhed, som hvert år den 4. maj trækker omkring 8 - 10.000 publikummer.

Vi kan også lige nævne Internationalt Marked, Lyserød Lørdag, "Skør fredag", Open By Night,

Black Friday, Veteranbanen, Skater City, Jazzfestival m.m. Ja alle aktiviteter kan downloades på Haderslev-butikker.dk, hvor der er en kalender, som løbende opdateres.

Jul i Haderslev

I december er der mange forskellige aktiviteter i byen og traditioner, som holdes i hævd. Blandt andet vækning af julemand, luciaoptog, kanekørsel, musik, julehuse og forskellige juleaktiviteter for børn. Ikke mindst den smukke julebelysning bidrager til Haderslevs julestemning. Haderslev Butikker er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af byens julebelysning i samfinansiering med medlemmerne, Haderslev kommune, ejendomsejere og andre forretningsdrivende.

Turister

Der kommer mange turister til Haderslev hvert år. Turister kan lide badestrande, ture i skoven, smukke gamle bygninger og kirker – og de elsker at shoppe. 48 procent af vores turister kommer fra andre steder i Danmark, 36 procent fra Tyskland og resten er hollændere, svenskere, nordmænd og fra øvrige europæiske lande.

Har du brug for yderligere informationer om Haderslev, så kontakt Visithaderslev på: bureau@visithaderslev.dk eller tlf. 73545630.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved