kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Hedensted Kommune

Velkommen til Hedensted kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Hedensted Kommune

Hedensted på 5 minutter

Hvis du lige er flyttet til Hedensted Kommune, kender du højst sandsynligt ikke byen eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet. Du sidder sikkert med en masse spørgsmål om, hvor du kan finde det, du har behov for i dit nye område. Her kan du lære dit nye lokalområde at kende på kun 2 min.

KULTUR

Hedensted er blevet kåret til et af de bedste steder at bo uden for hovedstadsområdet, og samtidig er Hedensted en af Danmarks bedste kommuner at drive erhverv i. Hedensted ligger nemlig midt i den østjyske vækstzone med gode forbindelser til hele landet via E45 og den Midtjyske Motorvej. Hedensted Kommune bliver i daglig tale kaldt ”Hedenstederne”, som består af 29 aktive lokalområder. De største byer i kommunen består af Hedensted, Juelsminde, Tørring, Hornsyld, Uldum, Lindved, Øster Snede, Daugård, Rask Mølle og Ølsted. Alle har hyggelige lokalsamfund, og de største af byerne har forretninger og et livligt handelsliv.

NATUR

Området omkring Hedensted byder på en god kombination af frodige landskaber, skove, fine strande samt en smuk kyststrækning ved Vejle Fjord. Juelsminde er et rigtigt østjysk ferieområde med en hyggelig lystbådehavn, caféer og restauranter samt gode fiskemuligheder. Strandene ved Juelsminde er desuden børnevenlige og ligger i forlængelse af byen. I Tørring lidt vest for Hedensted by har Gudenåens kanofart sit udgangspunkt. Her kan du sejle på Danmarks længste vandløb igennem det danske landskab. Langs Gudenåen findes flere vandreruter på alt mellem 3,5-6 km, hvor man kommer gennem eng, mose, kyst og skov.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved