kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Herning Kommune

Velkommen til Herning kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Herning Kommune

Midt i de smukke midtjyske hedelandskaber ligger Herning, som er midtjyllands driftige hovedby. Herning er en ung by fyldt med liv, kulturelle aktiviteter og et erhvervsliv i fremdrift.

Kultur og byliv

I det hyggelige bycentrum med torve og gågader findes der mange cafeer og restauranter - og med mere end 150 forretninger er der masser af shopping-muligheder.

 

På kunstmuserne HEART Herning Museum Of Contemporary Art og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum kan du opleve dansk og international samtidskunst i verdensklasse. Samtidig har Herning slået sin position fast som en af Danmarks førende sports- og koncertbyer. Jyske Bank Boxen, med plads til 15.000 tilskuere, er rammen for internationale sportsbegivenheder og koncerter med nogle af verdens største stjerner. Men også midtbyen er der mange begivenheder og events i løbet af året. Her sørger bl.a. Herning City for, at der gennem året er liv med en masse aktiviteter og events.

Uddannelse og erhvervsliv

Herning er en af midtjyllands største uddannelsesbyer, og du kan vælge mellem hele 150 uddannelser. Gå på opdagelse i det store udbud af ungdomsuddannelser i et nye og moderne studiemiljøer. Desuden finder du også et bredt udvalg af videregående uddannelser, bl.a. fra Aarhus Universitet.

 

Herning er kendt for sit driftige erhvervsliv med eksempelvis det store Messecenter Herning – Nordens største - og et markant, innovativt erhvervsmiljø, bl.a. i Innovatorium, som er et inspirerende inkubationsmiljø og kontorfællesskab for mere end 70 nytænkende virksomheder og iværksættere.

 

I Herning Kommune finder I også attraktive boliger for enhver smag, og kommunen har anlagt store rekreative områder tæt på byen med gode muligheder for et aktivt fritidsliv og oplevelser i naturen.

 

Velkommen til Herning Kommune

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved