kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Holstebro Kommune

Velkommen til Holstebro kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Holstebro Kommune

Holstebro på 5 min

Hvis du lige er flyttet til Holstebro, kender du højst sandsynligt ikke byen særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet. Du sidder sikkert med en masse spørgsmål om, hvor du kan finde det, du har behov for i dit nye område alt fra ny daginstitution, bank og tandlæge til informationer om byens muligheder og tilbud. Her kan du lære dit nye lokalområde at kende på kun 2 min.

 

KULTUR

Holstebro har en af Danmarks ældste gågader, og byen er fem gange siden 2006 blevet kåret som Danmarks Flotteste Handelsby. Uanset om du bor i centrum eller i en af Holstebros provinsbyer, finder du et stort udbud af butikker og offentlige institutioner. Langs gågaden i Holstebro centrum kan du tilfredsstille dine smagsløg hos de talrige cafeer og restauranter. Og på kroer i de smukke naturomgivelser kan du få lokale danske smagsoplevelser, blandt andet Tvis honning og taskekrabber fra Torsminde.

Hver sommer afholdes Holstebro Festuge, som er en uge fyldt med både musik, dans og flere hundrede andre begivenheder i hele Holstebro storkommune.

NATUR

Holstebro er kendetegnet ved sin smukke natur, som er en blanding af skov, hav og fjord. Naturen og havet er en integreret del af Holstebro-egnen, og den udnyttes til blandt andet at fiske, vandre og lystbådssejlads. Holstebro er en aktiv by, som ikke begrænser sig til få sportslige aktiviteter. I Havet og Fjordens Hus kan du dyrke alle former for vandsport: kajak, kano, svømning, dykning og roning. Hvis du hellere vil blive på land, er fodboldgolf, skisport eller tennis måske mere dig. Når vejret tillader det, har Holstebro-egnen kilometerlange badestrande ved det friske Vesterhav med seks forskellige gode strand- og klitområder.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved