kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Holstebro Kommune

Navn: Line Krarup Graversgaard ​
Alder: 32 år
Beskæftigelse: Sygeplejerske på Holstebro Sygehus
Tilknytning til kommunen: Har boet her siden jeg påbegyndte uddannelse som sygeplejerske på VIA Holstebro, ca. 9 år har jeg boet i kommunen.

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise kommunen til en turist?
Musik teateret ved åen. Man kan spise der og deltage i både indendørs og udendørs arrangementer. Det er også tæt på gågaden, hvor jeg synes der er et ret godt handelsliv i forhold til det er en mindre by.

Hjerl Hede er helt klart også et besøg værd, både med og uden børn. Man kan komme ud at opleve hvordan tingene var i gamle dage og kan få gået rundt og rørt sig. Der er tit også nogle tema uger derude, som man kan vælge ud efter hvad man synes kunne være spændende. Man kan komme til at cykle på gammeldagscykler og grine en masse sammen.

Hvor ligger det bedste spisested i kommunen?
Jeg har altid mest været til cafe steder og Cafe Aars har været det sted hvor jeg altid vender tilbage til. Lækker brunch, hjemmelavede kager og lækker kaffe, te og boble læskedrikke.

Et nyere sted jeg lige har fået øjnene op for er Marcellos som har et fantastisk brunch bord og lækre middags retter som brugere og hjemmelavede pomfritter. Der er bare en rigtig god stemning for gæster på stedet og rigtig god plads, så man ikke føler man sidder med ved et andet bord end det man selv har og personalet er virkelig venlige.

Hvor finder man den bedste kop kaffe i kommunen?
Cafe Aars igen, da de har et stort udvalg og man kan få et stykke kage til. Hvis man er mere til lidt mere chokolade til så Kaffeladen på tovet ved springvandet i gågaden, dejligt sted lige at få en pause ved på shoppeturen eller bare lige mødes med en ven til en lille kop kaffe.

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Nu har jeg jo en pige på 4 år og masser af gang i og vi bruger virkelig meget Kommunens legepladser og helt specielt selve anlægget, hvor der er en lege plads og man kan gå i de grønne arealer, samt fodre ænder og fisk.

Ellers er der også Naturlegepladsen Nisbjerg Naturcenter, hvor man kan tage ud både med mange mennesker som til fødselsdage, men også bare ens lille familie. Der er sidde pladser og bålsted til mange. Jordvold med rutschebane, gynger, lille svævebane og et lille hus med figurer af dyr der lever på heden og så kan man ellers gå på eventyr ud på heden ned til en sø via et sti system.

Hvis man er til legeland og skal være indendørs er der mange timers underholdning og aktivitet for vildbasser og vovehalse i Hermans Hule.

Vi har også bruget biblioteket meget både for at lege her, med de motorik baner de har og for de arrangementer der kan være for børn i diverse ferier.

Hvad synes du, der kendetegner kommunen?
Godt handels liv og rigtig lækker natur i form af skov, søer og å, hvor man kan dyrke en del udendørs sport, samt tage ungerne med ud og bare nyde naturen. Hvis man er fiske interesseret så er der også rigtig godt at fiske i åen med fiskekort, det har min kæreste holdt meget af da han er lystfisker.

Hvad er dit bedste råd til tilflyttere?
Hvis man studerer at deltage i det studieliv der er omkring det, komme til større arrangementer som åben skærm ved musik teateret og engagere sig i børnenes børnehave og skole og måske melde sig ind i en sportsforeninge, som der er mange af herude ved skoven i hvertfald.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved