kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Ikast/Brande Kommune

Velkommen til Ikast/Brande kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe digIkast/Brande Kommune

Velkommen!

Er du lige flyttet til Ikast-Brande Kommune – så velkommen til vores kommune. Bor du i Ikast-området, vil vi også sige velkommen til Vores Ikast.

Vores Ikast – din by

Vores Ikast er en forening bestående af erhvervslivet, detailhandlen og foreningslivet i Ikast-området. Foreningen blev stiftet i 2014 i et samarbejde mellem Ikast Byliv, Ikast Vest, Strøgcentret og Ikast-Brande Kommune.

Foreningens formål er: "Sammen at sætte Ikast på landkortet som en attraktiv by, som er et godt sted at bo og arbejde, og hvor der er et stærkt fællesskab blandt butikker, virksomheder og sports- og kulturforeninger."

Vi er blevet udtaget som én af fem byer, som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har udvalgt, og vi er flere gange blevet brugt som eksempel rundt omkring i Danmark.

Vi vil være den foretrukne handelsby i Midtjylland – kendt for vores varierende og dynamiske bymiljø.

Foreningen har i alt 230 medlemmer i hele Ikast-området, som kommer fra foreningslivet, detailhandlen og en masse små og store virksomheder.

Det er her, det sker!

Der sker rigtig meget rundt omkring i Ikast, og der arrangeres rigtig mange gode ting i foreningerne.

Vores Ikast laver masser af arrangementer hele året, f.eks. koncerter, Open By Night, søndagsåbent i butikkerne, diverse juleaktiviteter m.m.

Du kan læse mere om foreningen på vores hjemmeside www.voresikast.dk, hvor du også kan se en altid aktuel aktivitetskalender.

Ikast ligger i den nordlige ende af Ikast-Brande Kommune – kun ca. 10 km øst for Herning, 26 km fra Silkeborg og 67 km fra Aarhus. Selve byen ligger lige nord for Herningmotorvejen.

Ikast er en af landets største ikke-købstæder, og byen har ca. 15.300 indbyggere.

Centrum, Ikast Vest og Strøgcentret byder på et stort udvalg af butikker, og du kan finde næsten hvad som helst, hvad enten du søger noget nyt eller gammelt, noget billigt eller dyrt.
Strøgcentret er noget ganske særligt, da den er Danmarks eneste overdækkede gågade.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved