kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Jammerbugt Kommune

Velkommen til Jammerbugt kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Jammerbugt Kommune

Jammerbugten på 5 min.

 

Hvis du lige er flyttet til Jammerbugten Kommune, kender du højest sandsynligt ikke byen eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet. Du sidder sikkert med en masse spørgsmål om, hvor du kan finde det, du har behov for i dit nye område alt fra ny daginstitution, bank og tandlæge til informationer om byens muligheder og tilbud. Her kan du lære dit nye lokalområde at kende på kun 2 min.

 

KULTUR

 

Jammerbugten rummer fire store handelsbyer hvor det er muligt at gøre gode indkøb og opleve byens kultur. Fjerritslev er den livlige handelsby med en lang bryggerhistorie, kræmmerstemning og lystanlæg. I Brovst finder du den idylliske herregård Bratskov, og selvfølgelig den berømte ”Drømmekage” som stammer fra egnen. Når man kører ind i Aabybro, kan man ikke undgå at lægge mærke til byens varetegn, den kunstneriske rundkørsel. I byen finder du et stort shoppingcenter samt kulturcenter. Pandrup er præget af feriegæster og –stemning med forskellige fritidsarrangementer.

Ferieperlen Blokhus er fyldt med både danske og udenlandske turister i sommerhalvåret, men er hyggelig året rundt. Her er nemlig også gode shoppingmuligheder, spisesteder og kunstgallerier.

 

NATUR

 

Jammerbugten har den mest paradisiske natur med intet mindre end 55 km hvid sandstrand ved Vesterhavet. Længere inde på land finder du et stort udvalg af forskellige naturoplevelser som på egnen kaldes ”Tankesteder”, hvor stilheden kan nydes. Her ligger blandt andet Svinklovene med det historiske og berømte Svinkløv Badehotel som er kendt fra TV2.

Jammerbugtens gastronomi er præget af lækre lokale råvarer som altid kan købes på kræmmermarkeder og i gårdbutikker.

Jammerbugten byder på talrige cykelruter, hvor naturen kan udforskes, hvad enten du er nybegynder på asfalten eller garvet cyklist, kan du prøve kræfter med en af Danmarks bedste mountainbikeruter ved Blokhus og Slettestrand. Naturen i Jammerbugten er fantastisk hele året rundt, og du kommer aldrig til at kede dig.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved