kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Jammerbugt Kommune

Navn: Inger Kristensen
Alder: 66 år
Beskæftigelse: fmd. for PGU Pandrup. Modtager af prisen 2016 ”Fantastiske Frivillige” i Danmark, fmd. for Folkeoplysningsudvalget i Jammerbugt Kommune og nfmd. I Jetsmark Lokalområde, landbrug, fhv. bankfuldmægtig
Tilknytning til Kommunen: Har boet i Jammerbugt Kommune i 66 år

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise Jammerbugt Kommune til en turist?
Først vil jeg vise et udsnit af den smukke natur langs Vesterhavet, som udgør en kyststrækning på 51 km, hvor vi skal trave en tur på en af Danmarks bedste strande ved ferie- og badebyen Blokhus. Dernæst skal vi besøge den smukke have, Anne Justs Have, i Hune.

Bagefter skal vi en tur forbi Galleri Lien ved Slettestrand, et center for moderne kunst, som bl.a. har et stort udvalg af danske og udenlandske Cobra-malere. Om aftenen skal vi til Svinklovene ved Svinkløv Strand og nyde solnedgangen og den storslåede udsigt. Jammerbugten er et ferieparadis for alle aldre!

Hvor ligger det bedste spisested i Jammerbugt Kommune?
I Blokhus ligger Strandingskroen, hvor I kan få en kulinarisk oplevelse i unikke rammer med antikviteter og strandingsgods. Desuden er der kunstcaféen Blokhus, der tilbyder lækre anretninger til gode priser og Attrup Havnecafé, der laver mad til hele familien af friske danske råvarer.

Hvor finder man den bedste kop kaffe i Jammerbugt Kommune?
I Café Kringlen hos Hune Bageri. Bageriets kagetapas er en fortrinlig ledsager til den dejligt duftende kop kaffe.

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Danmarks største forlystelsespark Fårup Sommerland har aktivitetsmuligheder for alle aldre.

Legepladser i naturskønne områder er der også mange af i Jammerbugt Kommune. Jeg foretrækker Gateway Blokhus i Klitplantagen, der har skovstier, bålpladser, naturbageovn, madpakkehus og meget mere.

Hvad synes du, der kendetegner Jammerbugt Kommune?
Vores skønne og mangfoldige natur med 35 km fjordbred og 55 km kyst, skov, mose, å, enge og krat. Det er en kommune hvor turisme, landbrug og øvrige erhverv komplementerer hinanden i landskabet.

Jammerbugt har en rig kulturhistorie og en fantastisk natur lige uden for døren, samtidig med, at beliggenheden er central. I Jammerbugt kan vi leve på landet, tæt på naturen mens vi er nær regionens mange tilbud og jobmuligheder.

Hvad er dit bedste råd til nytilflyttere?
Giv jer god tid til at nyde jeres nye omgivelser. Giv hverdagen optimale forhold til arbejde, skole, dagsinstitutioner, fritidsbeskæftigelse m.v. så der skabes overskud til at nyde og være en del af livet i Jammerbugt Kommune. Tag med på den populære bustur rundt i kommunen, som nye tilflyttere bliver inviteret til og hvor borgmester Mogens Gade er guide. Undersøg de mange muligheder for indkøb i dagligvare- og specialbutikkerne og gå på opdagelse i de mangfoldige idræts- og kulturmiljøer for at afklare, hvad der passer bedst til jer.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved