kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Kalundborg Kommune

Navn: Kathrine Vestergaard Brandstrup
Alder: 38 år
Beskæftigelse: Museumsformidler på Museum Vestsjælland.
Tilknytning til Kommunen: Har boet i Kalundborg Kommune i 9 år

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise Kalundborg Kommune til en turist?
Jeg vil selvfølgelig starte med at tage på Kalundborg Museum. Bagefter skal vi gå en tur rundt oppe i Højbyen, og så vil jeg tage en tur ned på havnen for at se den nye havnepark. Jeg ville helt klart også tage en tur ud på Formidlingscenter Fugledegård og opleve den smukke natur.

Hvor ligger det bedste spisested i Kalundborg Kommune?
Bistro Bispegården ligger meget smukt i Højbyen, og de har fantastisk dejlig mad.

Hvor finder man den bedste kop kaffe i Kalundborg Kommune?
Det gør man helt klar også på Bistro Bispegården. Deres kaffe er fænomenal god, og så serveres den i smukke, historiske rammer.

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Formidlingscenter Fugledegård er et rigtigt dejligt sted. Udstillingen er visuel, sanselig og meget velegnet til både børn og voksne. Beliggenheden ved Tissø er utrolig smuk, og du kan gå en god tur, opleve noget natur eller du kan fiske. Der er masse af krible krable-aktiviteter.

Hvad synes du, der kendetegner Kalundborg Kommune?
Der er mange skønne natursteder, hvor man også kan få en bid af kulturarven med. Der er flere steder i kommunen, hvor man kan se noget smukt, være ude i naturen og samtidig er der også fortællinger og formidling af kulturhistorie.

Hvad er dit bedste råd til nytilflyttere?
Tag på Kalundborg Museum og dyk ned i Kalundborgs historie. På Kalundborg Museum kommer du i dybden med byens spændende historie, og du lærer, hvordan byen har udviklet sig. Det giver en forståelse for byens placering i historien.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved