Skip to the content

Næstved Kommune

Gå på opdagelse i Sydsjællands Hovedstad, dyk ned i kulturelle tilbud og tag del i lokal- og foreningslivet. Her finder du en spændende kommune, der bugner af tilbud.


Indbyggere

ca. 82.991


Antal byer

10


De hedder 

Næstveder


Borgmester

Carsten Rasmussen (S)

Mød en lokal

”Næstved Kommune er en dejlig stille og rolig kommune med gode muligheder for børnefamilier og mange fine kulturelle oplevelser for både børn og voksne."

Maria er 26 år og ergoterapeut. Hun er født og opvokset i Næstved Kommune.

Besøg områdets solstråler

Fruens Plantage 

Gå ikke glip af Fruens Plantage, hvor der er oplevelser for alle aldre. Børn og barnlige sjæle kan få timer til at gå med at gå på opdagelse i skoven og lege på legepladsen. Andre nyder bare roen og skovens udstråling og skønhed, der ændrer sig med årstidernes skiften. I kan også forlænge opholdet med en overnatning i shelter, som ligger i Fruens Ly i midten af plantagen. Her er der også bålplads, borde og bænke.

Herlufholmskoven

Har I brug for at komme ud og nyde ro og fordybelse i naturskønneomgivelser, så besøg Herlufsholmskov. De anlagte stisystemer er lavet i samarbejde med Hjerteforeningen og fører jer rundt i hele anlægget, hvor man kommer tæt på både vand, buske og træer. Dyrelivet stortrives, og trods byens nærhed kan I opleve både rådyr, natugler, flagspætter, spætmejser, træ­­løbere og mange flere.

Vandtårnsbakken

Mellem Næstved og Mogenstrup ligger Danmarks største Ås, som er skabt af aflejringer af smeltevand fra istiden.  Her kan I pakke en madkurv, snørre nogle gode vandrestøvler og bestige Vandtårnsbakken. I kan nyde den udsøgte udsigt fra toppen, naturen og om vinteren tage en hæsblæsende tur ned ad bakken i kælk.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Næstved Kommune