Skip to the content

Odder Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Odder Kommune er stedet for både visioner og traditioner.


Indbyggere

ca. 22.675


Antal byer

9


De hedder 

Odderbo


Borgmester

Uffe Jensen (V)

Odder kommune Kenneth og Rikke

Mød en lokal

”Vi synes generelt, at kommunen er præget af sammenhold og fællesskab, hvor man hjælper hinanden. Samtidig er mentaliteten ret jordnær og usnobbet. Her er god lokal opbakning til lokale projekter og iværksætteri. Brug byen i stedet for at tage til Aarhus. Her er masser af tilbud, og man behøver ikke kede sig.”

- Rikke og Kenneth har boet i Odder Kommune siden 2015.

Besøg områdets solstråler

Tunø

Naturen på Tunø er påvirket af øens milde klima, og der vokser blandt andet morbærtræer og figenbuske på øen. Der er gode forudsætninger for et aktivt friluftsliv på øen, der har mange afmærkede cykel- og gåruter. Det tager en time at komme til Tunø med færgen fra Hou, og du skal huske at tage din cykel med, da Tunø er en bilfri ø.

Bryllupsskulpturen

Bryllupsskulpturen ved Odder Museum er en fin oplevelse for forelskede par, der ønsker at gøre en permanent gestus. På den flotte skulptur kan forelskede og nygifte par hænge deres egen hængelås med tilhørende indgravering. Hængelåsen bestiller man hos Odder Museum.

Naturlegepladsen i Eventyrskoven

I Silkeborg er de vilde med kunst. Det skyldes bl.a., at den verdenskendte kunstner Asger Jorn kommer fra byen. En stor del af bysbarnets brogede kunstkarriere kan opleves på Museum Jorn, der ligger nær Remstrup Å i Silkeborg.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Jesper Rais og Odder Kommune