kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Odder Kommune

Navn: Kristina Viktoria Ditlev
Alder: 34 år
Beskæftigelse: informationsmedarbejder i Odder Musikskole
Tilknytning: Jeg bor i Odder med min mand, vores to drenge og min mor!

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise kommunen til en turist?
Jeg ville uden tvivl tage turisten med til Danmarks bedste strand i Saksild! Hver sommer pakker jeg mand, børn og mormor - og så flytter vi ned i vores campingvogn, som står på den lille campingplads “Arbejdernes Feriehjem”! Her nyder vi stranden, som er så børnevenlig og med det klareste vand og den fineste sandbund! Hver eneste sommer bliver jeg imponeret over Saksild Strand og hvor skøn den reelt er både for børn og voksne!

Hvor ligger det bedste spisested i kommunen?
Jeg synes, at Thaihome i gågaden laver lækker og god mad! Det er thailandsk mad med friske råvarer, som er lavet fra bunden! Og som en lille servicemeddelelse vil jeg anbefale en nummer 15 med kylling eller de små hjemmelavede forårsruller - det er favoritterne hos os!

Hvor finder man den bedste kop kaffe i kommunen?
Jeg drikker ikke så meget kaffe! Men når vi er i campingvognen i Saksild, så er vi vilde med at besøge Danmarks ældste minigolfbane! Her kan man få store gammeldags isvafler med en super god guf! Og så har de det bedste vindue! Et vindue fuld af bland selv slik, helt som i de gode gamle dage! Her blander drengene selv med en pegepind og sletningerne; “For 2 kroner af dem og 2 kroner af dem”! Og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det ikke kun drengene, som er vilde med at besøge slik-vinduet!

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Vi er rigtig glade for svømmehallen! Her kan hele familien være og hygge sig sammen! Der er legebassinet, rutsjebanen og ikke mindst det store varmtvandsbassin, som også har en dyb ende! Den sætter de voksne stor pris på, for så skal vi ikke kravle rundt på knæ!

Hvad synes du, der kendetegner kommunen?
Den har det hele! Strand, skov, by og noget for enhver!

Hvad er dit bedste råd til tilflyttere?
Jeg har ingen gode råd til tilflyttere! Men jeg vil i stedet ønske alle tilflyttere hjertelig velkommen! Jeg håber, I bliver lige så glade for Odder, som jeg er!

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved