kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Silkeborg Kommune

Velkommen til Silkeborg kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe digSilkeborg Kommune

Hyggelig handelsby

Silkeborg er en handelsby der, med sit udbud af butikker, kan måle sig med en storby. De fleste af dem er en del af HandelSilkeborg, som værner om et aktivt handelsliv.

 

En stolt handelsby

I 2010 skiftede Silkeborg City navn til HandelSilkeborg. Silkeborg skulle ses som en samlet handelsby, der rækker ud over den centrale gågade. Silkeborggensere kan godt være stolte af deres by, som rummer et alsidigt handelsliv i både små, hyggelige specialbutikker og større kædeforretninger med kendte mærker.

 

Butik og borger

Butikkerne i HandelSilkeborg og byens borgere samles om de forskellige aktiviteter, som foregår i byen. I dag varetager HandelSilkeborg ca. 200 butikkers interesse i forbindelse med åbningstider, politiske tiltag, gavekort, aktiviteter i byen og den overordnede markedsføring af Silkeborg som handelsby. Alt sammen for borgernes skyld.

 

Liv i byen

Tilbage i år 1900 opnåede Silkeborg købstadsrettigheder, og siden da er det gået stærkt. I dag er Silkeborg kendt som en handelsby med mange specialforretninger, kædebutikker, hyggelige caféer og gode restauranter. Det hele er samlet i et net af hyggelige gågader inden for en kort afstand.

 

Omgivet af natur

Silkeborg har en unik beliggenhed tæt på skov, vand og en kommende motorvej. Danmarks længste vandløb, Gudenåen, snor sig gennem byen og munder ud i de større søer Brassø og Julsø. Der er talrige naturoplevelser lige uden for døren med badesteder, kanoture, golfbaner og udflugt til naboen Himmelbjerget.

 

Kultur og shopping

Du kommer aldrig til at kede dig i Silkeborg! Tag i teateret, i biografen, ud og bowle, på sejltur på Gudenåen, til sportsarrangementer eller på shoppetur. På næste side kan du se en oversigt over de arrangementer, som HandelSilkeborg foreløbig har arrangeret i samarbejde med byens butikker.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved