kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Silkeborg Kommune

Navn: Malou Sofia Justesen
Alder: 47 år
Beskæftigelse: Design Manager
Tilknytning til kommunen: Jeg er født i Silkeborg og boede her, til jeg var 19. I 2012 flyttede jeg tilbage til Silkeborg med min familie.

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise Silkeborg Kommune til en turist?
Kendetegnet for Silkeborg er Hjejlen, så det ville være en smuk sejltur til Himmelbjerget med Hjejlen. Det ville være det første, jeg ville vise. Vi kunne også tage til jazzfestivalen Riverboat Festival, der finder sted i juni måned, hvor der er gratis jazz rundt i hele byen. Det er også rigtig hyggeligt.

Herudover kunne vi besøge Hede Rytmer, der er en anden fed festival, som bliver afholdt i det smukke Indelukket. Indelukket er et park- og skovområde i Silkeborg, hvor det også er skønt at gå ture.

Hvor ligger det bedste spisested?
Der ligger mange lækre spisesteder i Silkeborg. Jeg kan nævne Restaurant Piaf i Nygade og Cafe Tværgade, der serverer lækker, økologisk mad. Der er også Cafe Evald, der ligger ud til Remstrup Å, og Restaurant Ludvigs Lyst, der ligger i flotte omgivelser ud til Juelsø nær Svejbæk.

Hvor er det bedste sted at tage familien med hen?
Det bedste vi ved som familie at gøre, er at gå ture omkring de mange, mange smukke søer, der findes i Silkeborg. Slåensø, der ligger i Silkeborg Sønderskov, er et af vores yndlingssteder at besøge. Slåensø er et af Danmarks reneste søer. Naturen her i Silkeborg er generelt noget helt for sig selv.

Hvad synes du, der kendetegner Silkeborg Kommune?
Noget af det bedste ved Silkeborg er naturen og det er ikke uden grund, at Silkeborg kalder sig for Danmarks outdoor hovedstad. I Silkeborg er det også rigtigt dejligt med alle de fine butikker, der er samlet omkring Søndergade, Vestergade, Nygade og Tværgade.

Hvad er dit bedste råd til nytilflyttere?
Mit råd vil nok være at købe sig en mountainbike, så de kan komme ud og nyde naturen. Den er fantastisk her i Silkeborg Kommune.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved