kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Thisted Kommune

Velkommen til Thisted kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Thisted Kommune

HYGGELIGE THISTED

Thisted er en hyggelig by, der tilbyder et varieret udvalg af butikker og aktiviteter. Det skyldes i høj grad butikkernes opbakning til Thisted Handels- og Industriforening.

 

EN DEJLIG LILLE STORBY

Thisted er en by med gang i. På grund af sin beliggenhed i det nordvestlige Jylland, med langt til andre større byer, er alt samlet under ét i Thisted. I byen finder du alt, hvad du har brug for – fra havn, park og bytorv til butikker og aktiviteter.

 

NYT OG GAMMELT

Historien præger Thisted som i 1524 fik købstadsstatus. Det var her, Danmarks første andelsforening blev skabt i 1866. Byen rummer hyggelige gader og kroge fra fordums tider og på turen gennem byens
gader, vil du opleve en charmerende blanding af smukke, gamle og moderne bygninger. Byens flotte kirke har beliggenhed side om side med butikkerne.

 

NOGET TIL ENHVER

Thisted by tilbyder et bredt og alsidigt udvalg af mere end 70 store og små butikker, caféer og restauranter. Der er både velkendte mærker og mindre specialforretninger, som passer til enhver smag og pengepung. Ved byens centrale torv ligger det nye J. P. Jacobsens Center, som giver den smukke, gamle handelsby et moderne præg.

 

FANTASTISK BELIGGENHED

Thisted har en fantastisk beliggenhed ved Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy, og i Limfjordens bugt, som giver byen lys og luft. På havnen i Thisted kan du spise med udsigt til lystbådehavnen og gå langs kystvejen. Havnen fungerer som trafikhavn, mens fjorden og strandene ved byen giver plads til aktiviteter som sejlads, badning, surf og roning.

 

AKTIVT BYLIV

Thisted Handels- og Industriforening står bag en lang række aktiviteter i byen året rundt, og er en aktiv forening, der ønsker at skabe en hyggelig stemning for byens borgere. Foreningen er medlemsfinansieret gennem foreningens ca. 170 lokale medlemmer, som alle støtter op om et aktivt byliv.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved